KURVA JÓ MEGOLDÁS

Doki megtalálta a (szerinte) zseniális megoldást. Ha nélkülem nem tud más nővel szexelni, hát velem együtt fog. Miért, te is megnézed a szép nőket, győzködött. Igen, de a gyönyörködés egy esztétikai kategória, nem érzek késztetést arra, hogy megsimítsam, megszagoljam, belekóstoljak. Nincsenek lényegi gátlásaim, ha ki szerettem volna próbálni, milyen egy lánnyal dugni, már megtettem volna. Doki elmagyarázta, hármasban szexelni számára az őrület csúcsa, viszont nélkülem nem tudja megvalósítani, szüksége van hozzá rám, különben nem működik a szerszáma. Még így sem biztos, hogy sikerül majd, lehetséges, csak bámulni fog minket, de legalább bolondulásig beindul. Nem utasíthatom vissza, mivel az én hibám, hogy ennyire függővé vált, az én puncim a kábítószere.

szexturista-10.jpg

Innentől naponta többször skypolt velem, a köztes időkben pedig üzenetekkel bombázott. Végignézte az összes nőnemű ismerősömet a facén, onnan válogatott, kifacsarva, hibásan írta le neveiket. Hisztizni kezdtem, párszor összevesztünk, hangos kiabálásig fajult a dolog, én kiabáltam, ő mosolygott, mint kandúr a verébre. Tudta nagyon jól, a függés kölcsönös, a végén úgyis engedek, mert nem szeretném elveszíteni a játszótársamat. Mikor viccesen rákérdeztem, a férfi ismerőseimet miért nem lapozza végig, köztük előbb találnánk hajlandót, és úgy is hármasban lehetnénk, sértődötten letette a telefont, hozzád más pasi ne érjen, ordította.

Természetesen a legkevésbé alkalmas ismerőseimet szemelte ki, különben sem hiszem, hogy működne, ahogyan ő elképzelte: egyszerűen a lány elé állok, és közlöm vele, nincs-e kedve velem, és – az eddig csak fantomként létező – barátommal dugni. Szürreális kép. Féltem a visszautasítástól, az undortól, biztos voltam benne, hogy akinek ilyen elképzelései vannak, már réges rég jelezte volna valahogyan felém. Elvileg ilyesmihez jó szenzoraim vannak, igaz, férfiakkal szemben, nők esetében ki tudja.

Kis idő múlva Doki is rájött, így nem lesz eredmény, ezért rávett, adjunk fel hirdetést különböző szexpartner kereső oldalakon. Megtettem, senkit sem találtunk, hiszen az emberek nyolcvanhét százaléka ugyanezt kutatta. Fotót nem tettem fel, nem sikerült kitűnnünk a keresgélők tömegéből.

Közben harcoltam az érzéseimmel. Máig sem tudom, beleszerettem-e Dokiba, vagy csak túlzott birtoklási vágyam volt. Nem vagyok féltékeny, de ami az enyém, az az enyém, és kész. A felesége sohasem zavart, sőt, inkább izgatott, hogy az én arcomat képzeli a neje fejére dugás közben. Tisztára, mint a vásárokon felállított tablóképek, sellőlány, lovas huszár, ilyesmi, fejedet bedughatod a lyukon, hogy lefotózzanak. Ha nem figyelsz, nyakatekert lesz belőled, mert az arcod másfelé néz, mint a tested. De ha még ügyelsz is az irányokra, akkor sem stimmel az összhang. A tökéletes te magad vagy.

Azt látni, hogy a pasid egy másik nőt gyömöszöl az orrod előtt, lehangoló tud lenni. Szertefoszlik a varázs, hogy különleges vagy, egyedi és pótolhatatlan. Tessék, máris helyettesít. Doki durcásan morgott, más irányból közelítsem meg a dolgot, az élvezet és az őrület oldaláról. Ő nem lelkizni akar, hanem egy óriásit baszni. Velem. A másik lány csak kiegészítés, egy élő gumibaba vagy vibrátor, fogjam fel így. Mindketten engem kényeztetnek majd, felejthetetlen élmény lesz.

Megvette repülőjegyét Pestre, mert szerinte legutóbb csodásan érezte itt magát, és ugyanott foglalt szobát, mert egyszer már szerencsét hozott a szálloda. A találkozó ideje közeledett, játszótársat mégsem sikerült találnunk. Találnom, mert a feladatot rám tolta, ő csak naponta szekírozott miatta. Végül megegyeztünk, hívunk egy escort lányt. Doki irtózott a kurváktól, a tudattól, hogy csak a pénzéért vannak vele, és csupán megjátsszák a gyönyört. Mivel nem volt más választásunk, megegyeztünk, legyen inkább egy fiatal, húszas évei elején járó kislány, rá biztosan nem leszek féltékeny. Nekem tetszett ez a felállás, mivel ismertem Doki viszolygását az efféle nőktől, tudtam, nem zúg majd bele, nem fog lecserélni rá, bár a férfiaknak akkora szíve van, hogy sok nő belefér.