Sellőlányok pedig vannak, az unikornisok mondták nekem.

Ha viszont találkozhatunk szirénekkel, akkor biztosan boldog, házas punci is létezik. Amit rendszeresen új Palmer’s bugyiba burkol a kedves férjura, majd hetente minimum ötször cafatokra szaggatja a pókhálószerű csipkét. A házas puncit nem kínozzák holmi spirálokkal, meg elviselhetetlenül kemény, maximum kicsi, ázsiai farkat nem zavaró hüvelygyűrűkkel, vagy nem mérgezik antibébi tablettákkal, harminchárom éven keresztül. Aminek hatóanyaga aztán bekerül a Föld vízhálózatába, és impotenssé teszi a körülöttünk élő hímnemű egyedeket. A házas punci annyi gyermeket fogan és szül, amennyit a férj csak szeretne, amennyit el tud tartani, esetleg következményként finanszírozza az asszony vaginaszűkítését.

46451557_m.jpg

A boldog, házas punci mindig kielégült, nem hisztizik sosem. Még akkor sem, ha a férje későn ér haza a munkából, hiszen neki, nekik, a családjának dolgozik. Hogy legyen miből fenntartani a villát a zöldben, a két autót, persze a női változat a kisebb, mégis, hogy nézne ki, ha a férj szuszakolná be a pocakját a volán mögé? A nő balayage szőkesége különben is olyan jól mutat abban a kis fagyi színű dobozban, a három gyerek még kicsi, elférnek a hátsó ülésen. Mellesleg parkolni is könnyebb a rövidebb kocsival. És a férfi azért gürcöl, hogy legyen elég pénzük évente kétszer elutazni, télen síelni a havasokba, nyáron meg a tengerhez, mert az vitamin szí. Boldogságelixír, az instán mutogatandó, új, Amerikából rendelt Victoria’s Secret Pink bikinivel (mert a fürdőruhákat Európában nem forgalmazzák). Persze, posztolás előtt szigorúan ellenőrizni kell, hogy semmiféle tevepataszerűség se virítson a fotón. Mert a boldog, házas punci semmiképpen sem hasonlít a teve patájára. De erre szerencsére ott vannak a különböző szűrők, filterek, és varázsprogramok. Meg a no mék up hesteg. Festék az valóban nincs a képen, mert a teljes sminkje tartós tetoválás. És nem gyantáztat nyaralás előtt, mert az összes szőrpihét már gondosan kilőtték lézerrel. A belső az, ami számít, mondta Hasfelmetsző Jack.

Mivel sellővel meg unikornissal csak nyolc koktél után találkoztam a tetőbárban, boldog, házas farokkal még részegen sem, viszont a saját puncim szeretem, ezért folytatom ámokfutásom a nős férfiak világában. Begyűjtöm a boldogsághormonjaim azon csodálatos helyeken, ahová elutazom velük, a különleges tengeri herkentyűk orgazmusszerű ízeivel a nyelvemen, amiket rendelnek nekem, és azon gyümölcsös vörösbor zamatával, amivel a sikoltozástól kiszáradt torkom öblítem le. Mert bizonyítani kell, hogy szingli punci is lehet boldog.

Százezer hal van a tengerben, de én egy sellő vagyok.