Kedvence

a szultánnak egy padlizsánköret elnevezése, ami egyszerűen elkészíthető némi darált marhahúsból meg grillezett, kockára vágott padlizsánból. Persze egyáltalán nem biztos, hogy az összes padisah szívesen ette ezt az ételt, de kedvenc rabszolganője mindegyiknek volt. Az oszmán uralkodók ágyasai közül azok a háremhölgyek, akik jól teljesítettek az ágyban, kellően kívánatosak voltak, akiket többször is kéretett a szultán éjszakára, kivételezetté váltak. Elhagyhatták a közös hálótermet, saját szobát rendeztek be nekik, amihez cseléd is járt. Az én kedvencem a világ legszexibb nagypapája, Kutyuska, aki nem csupán az ágyamat, de a szívemet is elfoglalja. Néha. 

37779448_m.jpg

Ismerve az ő ágyában átmenő forgalmat, ami leginkább a frankfurti reptérre hajaz, egy HPV vírus elleni oltásról átbeszélgetett délelőtt után megkérdezem, vajon az orosz ribijeivel mindig védekezik-e. Mert ugye, én vigyázok magamra, járok ellenőrzésre is, de ez koránt sem elég, nem szeretnék valamit, például HPV-t, összeszedni a játékszereitől. Bőszen bólogat, nem őrült meg, nincs miért aggódnom. Ismerem már a gyengéit, a bébifóbiáját, ezért elmesélem neki a híres-hírhedt német teniszező esetét az orosz modellel. Egy bárban átmulatott éjszaka után a mosdóban kötöttek ki, állítólag, a teniszcsillag állítja, annyira részeg volt, hogy képtelen lett volna rendes aktusra, ezért a lány kézzel rendezte le. Aztán az anyagot, ahelyett, hogy lehúzta volna a vécén, másképp hasznosította. A DNS-teszt bebizonyította, hogy a kilenc hónap múlva világra jött baba a sztáré, fizetett is nekik rendesen. De legalább a gyermek a mamára hasonlít, ugyanolyan szép nővé vált, a kifutókon illegeti magát. Meg talán a mosdókban. 

Kutyuskám elfehéredik, wow, ilyenek ezek az orosz ribik. De az enyémek legalább nem aranyásók, választani tudni kell. A nő olyan, mint a dinnye, vagy sikerül jót választani, vagy nem.

Emlékeztetem HK-ra, akinek keménycukor a nick neve a közösségi oldalakon, de nekem a HK leginkább a hülye prosti rövidítése. Állandóan kényes helyzetekbe keveredett, ahonnan rendszeresen Kutyuska húzta ki. Untam már a bőröndjét kerülgetni a vendégszobában, meg a kedvencem franciaágyából posztolt fotóit, ahova elvileg be sem tehette a lábát. Igaz, csak a hátsója volt az ágyon, a talpa meg a falon. Anno hiába győzködtem Kutyuskát, hogy egy vagyontalan, bérből élő lány nem kereshet szállodai recepciósként három hónap alatt annyi pénzt, hogy az év hátralevő részét utazgatással töltse világszerte. Jó, jó, néha meghívják férfiak ide-oda, válaszolta. Aztán a Dohában töltött két hetet már nem tudta turistáskodással megmagyarázni, mert valószínűleg nem a homokszemeket számolta a lány a sivatagban. 

HK kivétel, ismeri el Kutyuska, de a többi lány mind jól menő vállalkozó, vagy bőségesen jutalmazott alkalmazott, nem aranyásó, nem a pénzem kell nekik. Ha annyira jól szituáltak, miért nem tudnak kifizetni száz Eurót egy hotelszobáért, miért kell mindnek nálad aludni és az insta posztjukban a teraszodon pózolni, mint egy biodíszlet tartozék? Azért csak ügyelj a használt gumijaidra, nehogy begyűjtsék, zárom le a vitát.

Tanulj meg gyilkolni a mosolyoddal, így nem lesz véres a kezed.