Tanmese a vásárlásról, avagy pláza, Cica!

Tegyük fel, hogy a Távol-Keleten a marketingesek kitalálnak végre egy igazán egyedi turistacsalogató attrakciót, ami sokkal nagyobb dobás, mint a legmagasabb épület, amit aztán persze mindig überelnek máshol pár centivel, mint a Forma-1 World, ami bárhol a világon látogatható, vagy mint a Louvre, ahova a párizsi eredetiből hordják a korábban gondosan becsomagolt, elraktározott selejtet. Felépítenek egy csupa márvány és üveg, csillogóan tiszta, hófehér, jéghidegre lehűtött plázát, ahol minden szint másfelé forog, azonban nem az épület a lényeg, hanem az eladásra kínált termék.

 9610709_m.jpg

Ebben az áruházban férfiakat lehet venni, semmi mást. Különös szabályok vannak, végigjárhatod az összes emeletet, elviheted bármelyik hímneműt, vagy folytathatod a vadászatot a következő szinten. Viszont sosem mehetsz vissza az előző emeletre, csak felfelé tarthatsz.

 

Pláza Cica úgy dönt, hogy ez kihagyhatatlan. Felmegy az első emeletre. A felirat szerint gazdag férfiakat találhat itt. Nem nyit be, felmegy a másodikra. A tábla szerint ez a gazdag és sármos férfiak osztálya. Folytatja a kutatást. A harmadikon sem csábul el, pedig itt gazdag, sármos, és állandóan kanos hímneműek közül választhatna. A negyediken az árucikkek ráadásul még romantikusak is. Bámulja az ajtót, mintha az a szuggerálástól nyílna ki, de végül felliftezik inkább az ötödikre. Itt tanyáznak a gazdag, sármos, állandóan kanos, romantikus férfiak, akik szeretnének gyereket. Megfogja a kilincset, aztán hirtelen elengedi, mintha áramot vezettek volna belé, hátra hőköl. Előveszi a telefonját, megfordítja a kamerát, tükörnek használja. Ellenőrzi, nem rúzsos-e a foga, fúj magára még némi parfümöt, és bekap egy mentolos cukrot. Megragadja a kilincset, de mielőtt lenyomná, elszalad, lihegve kaptat fel a hatodikra, még a felvonóról is elfelejtkezik.

 

Itt egy digitális tábla fogadja: Ön a 4.567.819. számú látogatónk. Ezen a szinten már nincsenek férfiak, csupán azt szerettük volna bebizonyítani, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást!

 

A szemközti, fekete, márvány plázában nőket lehet vásárolni. Az első emeleten azokból a nőkből lehet válogatni, akik szeretik a szexet, sosem fáj a fejük. A másodikon még senki sem járt.

 

A nagy mellű nők sikeresebbek, mint a nagy mellű férfiak.