Uborkás házi praktikák - Kosaras 1.

A kosárlabdában mindkét csapatnak van egy-egy, a pályán egymással szemben 3,05 méter magasan elhelyezett lyukas kosara. A játék célja, hogy a labdát az ellenfél kosarába dobják. A meccsen két öt fős csapat harcol azért, hogy elérjék a fémgyűrűt, ami leginkább két méter körüli óriásoknak egyszerű feladat. Tíz magas, csupa izom férfi izzad a pályán, közéjük tartozott a Kosaras is, most már ugyan nem aktív, de klubbot irányít és sportközvetítést vezet, és a nemzeti olimpia bizottságuk tagja. Ráadásul játékosokat közvetít külföldre, ezért néha huzamosabb időt tölt a családjától távol, szóval meglehetősen elfoglalt.

12566532_m.jpg

Szexi nagypapa, még ugyan unokák nélkül, de már mákosan ősz, göndör hajjal, a gyengém. A kelet Párizsából származik, ahol gyönyörűek az emberek, minden táncos és zenei tehetségkutatót ők nyernek, egy arab tévéműsorból sem hiányoznak, a legnépszerűbb műsorvezetők. A hosszú évekig elhúzódó, véres háború sem vette el az életkedvük, hedonisták, mulatoznak szüntelen. Sokat tesznek a szépségükért, a lányok általában orrplasztikát kapnak a tizennyolcadik születésnapjukra, hogy megszabaduljanak az otromba krumplitól bájos pofikájuk közepén. Az a szaglószerv, ami markánssá tesz egy férfi arcot, romba dönt egy nőit, a durva, nyers erő sugárzása nem feminin vonás.

A Kosaras idejét nem csupán a munka tölti ki, nagy társasági életet él, fogadásokra, esküvőkre, osztálytalálkozókra jár, rendszeresen posztolja a közösségi oldalakon, amint arakot szürcsölve ölelgeti a barátait, szexin izzad az edzőteremben, esetleg mosolyogva ropja feleségével egy bálban. Ugyanis ismerősök vagyunk a facebookon és az instán. Elég merész vállalkozás, de valahogy a férfiak mindig megbíznak bennem. Kosaras nem fél attól, hogy valami pikírt, kétértelmű kommenttel lebuktatom. Kutyuska az első pillanattól megosztja velem az összes projektének részleteit, bármennyire is rizikós jogilag. Pedig azért nekem is elszáll néha az agyam, a Hármas számúnál elgondolkodtam rajta, hogy visszaélek azzal, amit tudok a múltjáról, amiért dutyiban ült. De megverte már az Isten eléggé, felesleges segédkeznem benne.

Egyik pénteken Kosaras édesanyját rendetlenkedő szíve miatt kórházba szállították. Nagyon le vagyok törve az anyukám betegsége miatt, meg kell, hogy mutasd a cicid, kérte a Kosaras, mikor a kórház mosdójából felhívott szkájpon. Gyorsan sikerült jobb kedvre derítenie magát, nyögései sokáig visszahangzottak a szűk helyiségben. Amikor megmutatta az eredményt a papírzsebin, megkérdeztem, nem tart-e attól, hogy az egész rokonság hallotta a műsort a fürdőhöz tartozó szobában. Megnyugtatott, az anyukája majdnem süket, de hiúságból nem hord hallókészüléket, így mindenki üvölt körülötte. És miért nem rángattad be a mosdóba a feleséged, egy dugás nem lenne kielégítőbb a farokverésnél? Kívánatos, izgatóan szexi, jól karbantartott felesége van, szép mellekkel, gömbölyű fenékkel, láttam a fotókon. Tudod, huszonnyolc év után már nem hajlandó heti ötször szexelni, csak heti háromszor, kicsit megöregedett. Én meg minden nap kívánom, válaszolta, te biztosan bírnád velem a tempót.

                                                                                        

Amikor az uborkás csokoládéról van szó, az ellenállás hiábavaló.

 

Folyt. köv.