Thaiföldi anziksz 1. - Fizetés természetben

Is that for young ladies? Ez fiatal hölgyeknek való, kérdezi immár harmadszor, egyre hangosabban és kétségbeesettebben a vézna kislány Bangkok legelőkelőbb, legnagyobb és legunalmasabb bevásárlóközpontjának golf ruhákat áruló üzletében. Nem, drágám, itt semmi sem huszonéveseknek készült, ez a konzervatív ötvenes úriasszonyok boltja, mondanám neki, de inkább hallgatok. Végre a nagypapa korú és annál jócskán idősebbnek kinéző német úr abbahagyja az eladólány fűzését, ránéz a magasba tartott púderrózsaszín táskára, és megengedően bólint egyet.

33476020_l.jpg

A többit már csak elképzelem, ahogy visszamennek a szállodai szobába, a lány a székre teszi legújabb szerzeményét, óvatosan végigsimít a puha bőrön, nehogy megsértse a körmével, gondosan ráhajtogatja az előző napi zsákmányt, egy fekete mintás hosszú ruhát. A levetett holmi alatt csupa izgató piros csipke, vörösen izzik a sápatag bőrén. Nemcsak zsír nincs a testén, hús se sok, könnyedén meg lehet számlálni az összes bordáját. A férfi fáradtan lerogy az ágyra, valahogy a mászkálás az áruházak padlóján mindig begyullasztja a visszereit, otthon nem is megy sehova a nejével, csak odaadja neki a bankkártyáját. Lerángatja a farmert, a szoba közepére hajítja, majd letolja bő szárú, kék-fehér csíkos boxerét a bokájáig. Int a lánynak, kezével az ölére mutat. Nem strapálja magát a magyarázgatással, ahhoz egyikük angolja sem elég jó. Ő a gimnáziumban tanulta a nyelvet négy évig, a lány meg a külföldi barátaitól szedett össze pár szót.

 

A lány letérdel elé, tudja, hogy ez lesz a legkényelmesebb pozíció, sokáig kuporog majd így. Vékony ujjait ráfonja a férfi löttyedt péniszére, pumpál és húz, pumpál és húz. Mikor érezhetően megmerevedik a tenyerében, a másik végigsimít a hátán. A lány ráhajol, gondosan ráköp, mielőtt bekapná, tudja, innia kellett volna egy kis vizet, teljesen kiszárad majd a szája, reszelős lesz a torka, nem tud többet köpködni, pedig a férfi úgy szereti. Meg a fogaira is vigyáznia kell, mert ha csak egy kicsit is megsérti a bőrt, az erekció eltűnik, a másik dühbe gurul. Tizenkét perc után végre elsül, egy hét múlva majd roppant büszkén emlegeti a törzsasztalnál a többi önkéntes tűzoltónak, a thai lányok jobbak a Viagránál, és kábé annyiba is kerülnek. Most viszont megveregeti a lány tarkóját, fejezze már be, hiszen elment. Rásóz egyet a fenekére, nem túl erőset, mégis meglátszik az ujja nyoma a fehér bőrön, kilép a gatyájából, és kimegy a fürdőszobába.

 

Alekosz barátnőt keres magának, mivel az udvarlása nem lett eredményes, hiába csajozott bárokban, úgy döntött, hirdetést ad fel. Olyan szeretőt keres, aki havi hatvanezer díjazásért nála lakik. Miatta dolgozhat is, teljesen a hölgytől függ, hiszen szabad, de munka után minden áldott este hozzá jöjjön haza és elégítse ki, misszionárius pózban.

 

Nem az okos jut ki a partra, hanem, aki úszik.