Pirner Alma szerint a bícsbàdi

az a vékony, izmos, hosszú combú, hegyes cicijű, kerek fenekű, satöbbi, álomtest, amit mindenki szeretne elérni a nyárra, hogy levetkőzhessen, fürdőruhát vehessen fel, popsi közé bevágó tangás bikinit, vagy köldökig kivágott, életmentő piros tankinit. Ha nem sikerül elérni a nagy valószínűség szerint irreális célt, mert ugye hetven bé kosárból csak a plasztikai sebész segítségével lesz nyolcvanöt dé, akkor inkább el se menjünk az uszodába, mert irritáljuk az igénytelen, hájas testünk látványával a szexi, celeb rúdtáncosnőt, Pirner Almát.

11903982_659196594180552_7692034115522710682_n.jpg

Kép forrás: Pirner Alma Facebook

A meglehetősen lekezelő posztjára leginkább csak nők reagáltak, védve a táncos igazát, figyelmeztetve az elhízás okozta betegségekre, ami a látványnál sokkal rémisztőbb. És persze rengetegen háborogtak, hogy akkor, ha van rajtuk öt kiló felesleg, egész nap zsákban kísérgessék a gyereket a strandon, vagy maradjanak a légkondis szobában, melyik a helyes választás? Érdekes, én sem láttam még férfiakat arról beszélgetni a sörözőben, hogy túl nagy a pocakjuk, idén nyáron nem mennek ezért a Balatonra. Vagy nem sikerült a tél során az edzőteremben harminchét centire felpumpálni a bicepszük, így nem megfelelő a karjuk formája, egész nyáron csak hosszú ujjú ingben járhatnak. Egyedül Kutyuskám aggódik gyakran, hogy üzleti útjai során nem tud rendszeresen, három óránként enni, hiányzik a nyolcvan deka csirkemellel bevitt protein, már megint csak hetvenkilenc kiló, pedig nyolcvanhárom az ideális.

Elképzelem, milyen lenne, ha a strandon, jegyvásárlás előtt ellenőriznék, hogy bícsbádink van-e. Amennyiben Dokit alkalmaznák a feladatra, a belépés minimuma hetvenöt kiló lenne, amennyit nyom a kedvenc hastáncosnője, ráadásul vastag hájnak illene rezegni a jelentkezők amúgy izmos combján, hasán, tíz centis sarkakon imbolyogva. A lábkörmüket fehérre kellene lakkozniuk, de csak matt fehérre, a gyöngyházzal hazaküldené őket, felejtsék el a pancsikolást. És minden nőnek feketére kellene festetnie a sörényét. Egyébként az összes szőrt gyantázzák le strandolás előtt, ezt milliméterenként átvizsgálná Doki, főleg a puncijukat, mert utálja, ha szőrrel van tele a szája. 

Vagy kit engedne be az a spanyol fickó, aki Ibizán divattervező, és a privát képeimet szerette volna megnézni minap a társkeresőn. Csak ugyanolyan magas hölgyeket, mint ő, ez kábé száznyolcvanhét centiméter, modell alkattal, ami maximum ötvenöt kilót jelent. A hajukat ne szőkítessék otthon valami ócska festékkel. Beszéljenek tökéletesen angolul, meglehetősen komikus a medence partján nyomkodni a telefon fordító programját. Ne hordjanak nyolc centi magas cipőt. Minden legyen rajtuk eredeti, tökéletes, csak semmi botox vagy szilikon. A borotvát is felejtsék el, a szőrös bozont a szexi, jól el lehet benne merülni, és szépen kunkorodik a falatnyi bikini alsóból, állandó nyalakodásra ingerelve.

Szerencsére nincs ellenőrzés. Menjetek csak ki a partra, élvezzétek, amíg süt a nap.

A feneked (is) tökéletes.

 

Címkék: test, strand, pirner alma