A sikeres farokszelfi készítésének 5+1 szabálya

A szelfi angol eredetű kifejezés. A szelfizés 2010-ben terjedt el, amikor az Apple piacra dobta az iPhone négyet, az első kétkamerás telefont. Tulajdonképpen egy olyan fotó, amelyet valaki önmagáról készít webkamerával vagy okostelefonnal, és a célja, hogy valamely közösségi platformon a kép megosztható, illetve tovább osztható legyen. Rengeteget foglalkoztak az emberekre gyakorolt hatásaival, kutatták, milyen szerepe lehet a nárcizmus, a pszichopátia vagy a depresszió kialakulásában. Az elmúlt nyolc év alatt különböző változatai is elterjedtek, mint például a fenék, vagy a farok szelfi, a dick pic. A blogom, a Szexturista, megjelenése óta irdatlan mennyiségű farok fotót kapok, a kéretlen változatok küldőjét könyörtelenül törlöm. Persze, azért előtte mégis megnézem őket. Szóval, ha azt szeretnétek, hogy művetek ne a kukában landoljon, ne bénázzatok, kövessétek az alábbi hat szabályt!

55829536_m.jpg

 

  1. Tájékoztasd az illetőt, hogy mire készülsz, vevő-e rá? Valahogy így: Édes, éppen rád gondoltam, megmutassam, milyen hatással vagy rám? Igenlő válasz esetén kattints a küldés gombra. Nem esetén felejtsd el a prűd kékharisnyát!
  2. A tenisz zokni nem szexi. Mindig figyelj a körítésre! Még a legkeményebben ágaskodó, megtermett jószág is lelombozóan hat, ha kikandikál alóla a mamuszba bújtatott, zoknis lábad. Egyáltalán, felejtsd el a tükröt, mert onnan kiderülhetnek a mocskos kis titkaid, mint például a lego vagy a guminő-gyűjteményed. Dizájnold a kiegészítőid és a környezeted!
  3. Soha, de soha ne fotózd az arcod a képbe! (Lásd megint: tilos a tükör.) Később csúnyán visszaélhetnek vele, olyan helyekre is felkerülhet, eljuthat a szelfi, ahova nem igazán szántad. Egy ausztrál modell megelégelte a farokfotó dömpinget, időt és fáradtságot nem kímélve, gyanítom, leginkább három kattintással a facen, kinyomozta, ki a küldözgetők édesanyja. Továbbította nekik a képeket, azzal a kísérő szöveggel, a fiúcska még nevelésre szorul.
  4. Időzítés. Bármennyire rád van kattanva a hölgy, kínos, vagy éppen vágylohasztó hatást kelthet, ha megjelenik a pucér farkad a mobilja kijelzőjén, a legfontosabb tárgyalása közepén. Ha tudod, hogy a munkahelyén általában sokan veszik körül a kedvest, más is láthatja, vagy használhatja a gépét, ne küldj ilyesmit munkaidőben! Kivéve, ha a kukkolás vagy a lebukás veszélye felizgatja. Kutyuskám imádja az efféle kínzásokat.
  5. Felesleges a cerkád mellé fotózni egy vonalzót vagy a centit. Mi, nők, rendelkezünk a legjobb mérőeszközzel a világon. Minden egyes hímtagot a saját vaginánkhoz viszonyítunk, azonnal kiderül, kitölti-e teljesen, eléri a G-pontot, Uram bocsá’, a végét. Nem kellemesebb egy puncival méricskélni?

+1.Még egy szó a méretről: ne trükközz holmi fotoshoppal! Inkább ne küldj szelfit! Ha korábban nagyobbnak vagy kisebbnek hazudtad, amint leveted az alsód, kiderül a valóság. A dick pic azért készül, hogy a boxer a valóságban is lekerüljön, ugye bár?

 

 

A férfi olyan, mint a hal, feje is van, de a farka irányítja.