A legunalmasabb szexpóz

Az üvegház valójában növényház, kényesebb növények befogadására szolgáló épület. Annyifélék, ahányfélék a növénykultúrák, és ezeknek megfelelő a berendezésük is. Vannak teleltető meleg házak és hajtató házak. Előbbiek csak dísznövények számára valók, utóbbi korai tenyésztésre vagy hajtatásra, valamint tropikus gyümölcs-, és zöldségfélék termesztésére vannak berendezve. Ezen kívül nagyon jól lehet benne szexelni, buja és meleg hely.

 102679723_m.jpg

Lesöpröd az ültető asztalról az ott várakozó edényeket, majd később azt hazudjátok, a macska garázdálkodott itt, ő lökte le mindet. Vigyáztok, hogy ne lépjetek bele a cserepekbe, a vastag égetett kerámia mély vágást ejthet. Felrángatja a szoknyádat a derekadra, ilyenkor úgy sincs rajtad se harisnya, se bugyi, minek vesződni vele, és a férfi már az ajtóban megőrül a párás melegben mindent elárasztó punciszagtól. Felültet az asztalra, óvatosan megkapaszkodsz a szélében, nyalni kezdi a rózsaszín szirmokat. Szopogatja a kis golyóbist, amikor már reszketsz és könyörögsz, mélyen beléd dugja a nyelvét, még pont időben, hogy érezze az összehúzódást. Gyorsan és könnyedén becsusszan a nedvesen csöpögő lyukba. Nincs idő sok mindenre, annyira izgatott a helyzettől, meg a lebukás veszélyétől, hogy nyolc lökés után elsül, pont akkor, mikor az asztal megadja magát, és a földre zuhantok.

 

Így is történhetett volna, de Szoftveres csak virtuális szexelt velem a melegházban. Azt is a beleegyezésem nélkül. Irodai stílusban felöltözve, munka után szkájpoltunk. Mindig öltönyben járt, illett a karcsú, nyúlánk alakjára ez a konzervatív viselet, én pedig megőrülök az öltönyökért, roppant szexinek tartom a hatalmat. Beszélgettünk, olyasmikről, mennyire nehéz jó munkaerőt találni, már megint nincs elég ügyfélszolgálatos alkalmazottja. Náluk az éttermi szoftvereket mindig a felhasználó hálózatának igényei szerint alakítják, ezért nincs típushiba, F6 vagy F11, szóval hozzáértőket kell tenni a vevőszolgálatra. Sosem végez a feladatokkal, napközben új szerződéseket köt, és a szoftvert fejleszti. Kénytelen még otthon is dolgozni, a hibákat huszonnégy órán belül el kell hárítani. A nappaliban a felesége nézi a kedvenc sorozatát, az emeleten meg a fia gyakorolja a dobolást, marad az üvegház.

 

Miközben mesélt, arca egyre vörösebbé vált, és az asztal alá pislogott. Mi a gond, kérdeztem. A lába közé irányította a kamerát, éppen a farkát verte. Ennyire beindít az étterem? Nem, te, a szád, elképzelem, ahogy a cerkám szopogatod, a feleségem sosem teszi meg. Könyörögött, menjek ki hozzá Londonba, mert a legközelebbi dubaji útjára kénytelen a nejét elvinni, meghívták őket a partnere fiának esküvőjére. Pedig már eltervezte, hogyan dug majd velem a teraszon, a háttérben a város fényei meg a nyolc sávos autópálya. Nem lomboztam le, hogy ez abszolút lehetetlen. Imádok a szabadban szexelni, pláne, ha mások is láthatnak meg hallhatnak, de Dubajban még akkor is bekaszniznak, ha házaspárként szeretkezel az erkélyen. Csukott ajtók mögött azt teszel, amihez kedved van, nyilvánosan nem. Persze ezt ő nálam sokkal jobban tudja, évek óta ott székel a cége.

 

Nem fogadtam el a londoni meghívást, mert tudom, a következő út sosem biztos, valami egzotikusabbat szerettem volna. Szoftveres gyakran utazik Indiába, Iránba, Vietnamba és Szingapúrba, bármelyik helyre szívesebben mennék vele. Aztán eltelt másfél hónap, semmi sem jött össze, hajtott a vérem. Rábólintottam Londonra, küldte is a jegyem.

 

 

A szexben az egyik legunalmasabb póz, amikor te vagy alul, felül meg nincs senki.