Az aranyásó lányok tízparancsolata

Az instagram új sztárja egy orosz lány, Anna Bey, aki bevallottan a férfifogás specialistája, természetesen a gazdagoké. A bőség iskolája néven futó oldalán mini onlájn kurzusokat lehet venni az ember lányának, hogy aztán tudással kellőképpen felfegyverkezve megfelelően tehetős pasira tegyen szert. Az biztos, hogy Anna bevétele jelentősen növekszik, hiszen olyan fogásokat is bevet újabb követők megszerzésére, mint egy Louis Vuitton Neverful táska kisorsolása. Nem tudom, mennyire van szüksége erre a pénzkereseti forrásra, mivel milliomos barátja van, persze, lehet, hogy már a jövőre gondol, hiszen mindig jönnek fiatalabb és szebb lányok, bár ő maga mindent elkövet a siker érdekében, lefogyott és megműtette az orrát. (Legalább is ennyit ismer be.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anna Bey - School of Affluence (@schoolofaffluence) által megosztott bejegyzés,

 

Instagram oldala tele van fotókkal, azokról a csodálatos, luxus helyekről, ahol megfordult. Anna tanácsainak lényege, hogy járj gyakran gazdagok látogatta klubokba, borkóstolókra, és lehetőleg előtte vegyél részt egy sommelier kurzuson, hogy kellőképpen lenyűgözd a kiválasztott személyt. A gondom csak annyi ezekkel az ötletekkel, hogy meglehetősen nagy befektetést kívánnak (megfelelő, márkás ruhák beszerzése, belépőjegyek finanszírozása, a pult támasztása közben elfogyasztott koktélok költsége, satöbbi) és nincs garancia, mennyi idő múlva és egyáltalán megtérülnek-e. Rövid idő alatt kell eldönteni, melyik férfi alkalmas a becserkészésre, kideríteni, vajon egyedül van-e a jelölt (esetleg az aktuális nője éppen az orrát púderezi a mosdóban), gyorsan és lehengerlően kell lecsapni rá, mielőtt egy másik aranyásó teszi ezt meg helyettünk.

 

Én jobb módszert ajánlok, egyelőre teljesen ingyen adom a tanácsokat, később megfontolom a személyes konzultáció lehetőségét. Szóval, inkább maradj a társkeresőnél, mert ott több időd van dönteni, válogathatsz kedvedre, és ha félremegy a dolog, bármikor könnyedén kihátrálhatsz. Ha elutazol valamelyik reményteli jelölttel, három-négy nap alatt kiderül, ténylegesen annyira gazdag-e, vagy csak mesedélutánt tartott, és a főnöke javait használja és élvezi. Ha tényleg gazdag, hajlandó-e veled megosztani, vagy egy smucig dög. És egyáltalán, elviselhető-e. Ha félreismerted, akkor csak egy hosszú hétvégédet áldoztad rá, nem hosszú éveket, a fél fiatalságod.

 

  1. Mindig nálad jóval idősebb pasit válassz. Ők értékelni fogják a fiatalságodat, feszes bőrödet és az energiádat, hogy sosem fáj a fejed és nem menstruálsz két hétig. És van már annyi eszük, hogy nem csupán a két szép szemükért vagy velük, és ezt van is miből honorálniuk, megkeresték a rávalót az évek során. Rendben, például James Bond fiatalabb volt nálam öt évvel, és szeretett elhalmozni drága ajándékokkal, de a kivétel csak erősíti a szabályt. Hosszabb ideig viszont Doki szeretője voltam, (tizenkét év a javamra) és a nyolc évvel idősebb Kutyuska neje vagyok.
  2. A pasi legyen ronda. Na, jó, egy fokkal szebb az ördögnél. Soha ne a modell külsejű, sármos férfiak képén akadjon meg a szemed, az összes escort lány ezt teszi, könnyebb együtt lenni egy kellemes külsejű férfival. Azonban adoniszunk rengeteg üzenetet kap, könnyen elsiklik a miénk felett, vagy nem érdekli, ha elveszít, hosszú a várólistája, azonnal pótolhat. A csúnya fiúk kevés levelet kapnak, de nekik is van szívük. De még mennyire!
  3. Figyeld a kezét. Megcsillan-e jegygyűrű az ujján? Ha igen, ne menekülj hanyatt homlok, a nős férfiak sokkal nagylelkűbbek. Persze, ha férjhez szeretnél menni, akkor az más tészta, de nincs legyőzhetetlen akadály.
  4. Gondosan nézd végig a fotóit, azokat is, amelyeket privátban küldött neked. Egy valóban gazdag, jómódban nevelkedett ember ritkán hivalkodik a vagyonával, de azért egy értékes óra megcsillan a kezén. Pénzről árulkodnak a drága kocsik, a trendi bárok és éttermek, ahol megfordul, a lakásának berendezése. De vigyázz, a kép legyen kerek, mindenből próbáld meg összeszedni a legjobbat, lehet bérelni egy autót különleges alkalomra, a vacsora lehet céges parti, a lakás pedig a barátjáé. Sok apró luxuscikk együttesen azonban nem lehet véletlen. Maximum, ha az illető egy nálad is profibb, dzsigoló.
  5. Hagyd, hogy ő válassza ki az utazás helyét. Nagyon kedves, hogy meg akar látogatni a városodban, de ilyenkor csak egy ingyen idegenvezetőre van szüksége. Te meg nem egy gyakornoki pozícióra vágysz, ugye? Tegyen csak erőfeszítéseket, szervezzen, foglaljon. Miért utaznál hozzá Berlinbe, ha ő Mykonoszra szeretne meghívni?

+1. Nagy számok törvénye. Minél több pasival ismerkedsz meg, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyikkel összejön az álmod, csupán némi ügyes szervezést és gondos időbeosztást kíván, kalandra fel!

 

Sokan szeretnének gyémántok lenni, de kevesen szeretnének csiszolódni.