Mocskos anyagiak

 A szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értékben kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére. A játék célja az esemény kimenetelének eltalálása és további pénz nyerése. Ide tartozik a lottó, a kenó, különböző sorsjegyek, a kaszinójátékok és az Egyesült Államokban népszerű bingó, valamint a sportfogadás, például a totó vagy a lóverseny is. Nagy-Britanniában imádnak a népek fogadni, meg lehet tippelni például, mi lesz Harry herceg születendő gyermekének neme, neve, és vajon mennyi idő után hagyja el őt Meghan Markle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

 

Egy Jane Park nevű skót leányzó tizenhét évesen egy millió Fontot nyert a lottón. Mondjuk, ezt nálunk nem tehetné meg, mert kiskorúak itthon nem fogadhatnak.  Vásárolt a nyereményből egy házat százhetvenezer Fontért, ill. mellplasztikára is költött aprópénzt, négyezer-ötszázat. A hatalmas villában rettentően egyedül érezte magát, az új mellei sem voltak elég jó társaság, így hazaköltözött az anyukájához. Szerelem nélkül a milliomos élete sem ér fabatkát sem, három komolyabb próbálkozása volt Jane-nek: egy focista, egy X-Faktor versenyző és egy valóságshow sztár. Egyik sem akart beköltözni vele az álomházba. Jane saját maga is bevallotta, hogy kapcsolatai miatta mentek tönkre, mert túlságosan aggódott azért, hogy a férfiak csupán a pénzét akarják. Ezért az a zseniális ötlete támadt, hogy castingot hirdet a potenciális pasiknak, egy WEB-oldalon lehet jelentkezni a pozícióra. A befutó szerencsés fizetést kap majd, évi hatvanezer Font lesz a juttatása. Ebből az összegből kényeztetheti majd Janet.

 

Drága Jane, egyszer bármekkora vagyon elfogy, hát bolond lesz a pasi rád költeni, van neked elég pénzed, kényeztesd magad! Mivel ez tulajdonképpen egy munkaszerződés, nem árt, ha készítesz hozzá precíz munkaköri leírást is: kire, mennyit költhet, kivel, mennyi időt tölthet a barát-alkalmazott. Ne felejts el pontosan kitérni az egyéb, ágybeli kényeztetések gyakoriságára, a kedvenc pozícióid felsorolására, hányszor kell hetente kinyalnia! Remélem, lesz annyi eszed, hogy nem csupán a fotók, meg egy beszélgetés alapján választod ki a pasid, hanem ragaszkodsz hozzá, hogy ágyba, medencébe, konyhapultra bújj vele, biztosan van elég alkalmas szeglet a villádban. Legalább ne vegyél zsákba macskát, ne kelljen egy évig fizetned a semmiért. Akkor már a szexrobot olcsóbb.

 

Akár megfogadod a tanácsaim, akár nem, ez csupán egy alkalmazotti viszony lesz, nem szerelem. Az ember nem szeret bele a bank automatába, csupán használja. Az Egyes számúval nem voltak anyagi vitáink, mert a házasságunk elején egyikünknek sem volt igazán pénze, amikor meg lett, közös munkával teremtettük. A Kettes számúval sem kötöttem házassági szerződést, mivel úgy gondoltam, ami az enyém, az övé is. Nos, ő hasonlóképpen vélekedett – a pénzem elköltéséről. De mikor már huszonnyolcadszor hallottam, hogy azért nem javítja meg a kilincset, tolja ki a kukát, nyírja le a füvet, mivel ez nem az ő háza, és nem tudja magát otthon érezni benne, akkor mosolyogva válaszoltam, én nagyon komfortosan érezném magam az övében. Vagy mikor azért kellett a szilvesztert egy szlovák víkendházban tölteni, mert képtelen volt kifizetni a wellness szálló csillagászati árait, viszont nem hagyta, hogy én finanszírozzam. Az a Kettes számú, aki megismerkedésünkkor képes volt megdugni a sífelvonóban, meg az autója forró motorháztetőjén (oké, letakartuk egy pléddel) a bekötőúton, együttélésünk utolsó hetében, nyafogásomra, hogy nem volt szex már két hónapja, azt válaszolta, dehogy nem, tegnap reggel a jobb kezével a zuhany alatt. Aranyos Jane, a férfiakat kiheréli a gazdagság, a barátnőjük gazdagsága.

 

Kétféle szerelem létezik, az egyik elmúlik, a másik meg a pénz.