Bőrsarok

A cipő a lábbelik egyik fajtája. Alapvető feladata az emberi láb védelme a külvilág hatásaival szemben. Meglehetősen sok változata alakult ki a rendeltetésük és a viselő társadalmi szerepének függvényében. A felsőrészek anyaga, szabása, színe, a női cipőknél sokkal bőségesebb, mint a férfi lábbeliknél. A női lábbelik választékát bővíti a sarok mérete, és a talphoz való rögzítése. Sarkuk lehet sima vagy magas – az utóbbit a nyugati társadalmak a nőies öltözködés egyik jelképének tartják.

borsarok.jpg

Meg Doki is. Egyszer fojtott hangon, de abszolút dühösen rám ripakodott a Salamander közepén, mit cirkuszolok, már az összes eladó minket néz. Azt hiszik, ő valami lábfétisiszta. Soha, de soha nem mondta, hogy nekem ebben a szandálban gyalogolnom kellene valahová, bár szerinte a szobából leliftezni, taxiba beszállni, étteremben ücsörögni még én is képes lennék tíz centis sarokkal. Ő csak látni szeretné, ahogyan a vörösre lakkozott körmeim kikandikálnak a nyitott orrnál, legszívesebben azonnal a szájába kapná őket, és egyenként szopogatná az ujjaim. És ahogyan a bokám ívét körülöleli a pánt, rettentően izgató. Megvette a fekete JOOP-ot, mivel felállt tőle a farka, miután saját kezűleg rám próbálta, (elzavarta az ötvenes eladónőt), a vádlimat szorongatta, mint a kisiskolás csikizős játékban, majd a lábfejemet tapogatta körbe. A szállodába visszaérve azonnal letámadott, minden ruhát levettetett velem, semmi más nem lehetett rajtam az ágyban, csak a szandál, végig a dugás során. Az sem érdekelte, hogy a hegyes sarok véresre karistolta a vállát. No, ugye mondtam, hogy ez a cipő nem gyaloglásra termett, hanem szexelni, bizonygatta később. Megjegyzem, a szandál azóta többnyire a gardróbszekrény sarkában áll, gleccserkék dobozában, bézs selyempapírba burkolva.

 

A társkeresőn rám írt egy fazon. Hosszasan ecsetelte, hogy ő úgy gondolja, mi nagyon jól kijönnénk egymással, kellemesen pihenhetnénk együtt, például Párizsban. Nagyon intelligens arcom van, a Bukowski-idézeteim is ezt tükrözik, tehát napközben mehetnénk képtárakba, látogathatnánk múzeumokat. Este elvinne egy étterembe, kipróbálhatnánk a helyi specialitásokat, mondjuk csigát, és szürcsölhetnénk vörösbort hozzá. Ha szeretném, akár külön szobát is foglalhat nekem, mert nem akar velem szexelni. Csak annyi a kívánsága, hogy levehesse rólam a cipőmet, harisnyát húzhasson a lábamra, és csókolgathassa, nyalogathassa a lábfejem, szopogathassa az ujjaim, semmi egyebet. Visszautasítottam, mert éppen farokínséges időszakom volt, nagyon hiányzott már egy vad szex. Azóta is bánom.

 

Mint a három kolléganő is a fogadásukat. Az egyikük lánybúcsúján hét üveg pezsgő után elhatározták, hogy leginkább egy Moet innának, de fizesse az, akinek a pasija a legkülönlegesebben reagál a kieszelt próbájukra. Másnap este mindegyik fekete magas sarkút, bőrmelltartót, necc harisnyát és álarcot vett fel, így várta a kedvesét. A huszonhat éves lány barátja már az ajtóban nekiesett, a gardróbszekrény ajtajának nyomta, és pillanatok alatt állati hörgéssel megdugta, majd hajnalig folytatta a hálószobában. A vőlegény majdnem elájult a fotelben vonagló dominától, sóhajtozott, milyen jól választott, bárcsak már összeházasodtak volna, minden pillanatot számol az esküvőig. Megkérte a menyasszonyát, hogy taposson a meztelen hátára a cipő hegyes sarkával és fenekelje el. Az ara szeme előtt náspángolás közben már a ezüstlakodalmuk lebegett. A tizenöt éve házas kollegina férje röhögő görcsöt kapott a látványtól, rácsapott a nő tangából kilógó, csupasz fenekére, majd megkérdezte, mi a vacsora, Batman? Végül öt literes Moet vettek, a feleség társkártyájával, amit az ura vészhelyzetre adott.

 

Lábfétisisztáknak találhatta ki egy kanadai cég a Skin Heal (emberi bőrsarok) márkanevű lábbelijét, ami ugyan szilikonból készül, de megszólalásig úgy néz ki, mint az igazi bőr. Tulajdonképpen egy combközépig érő csizma, melynek vannak lábujjai, még szőrt és anyajegyet is felfedezhetünk rajta. Műanyag, átlátszós, magasított platform talpa van, tyúklábszerű sarokkal, és egy igazi sarkantyúval boka tájékon. Az ára tízezer dollár, de hamarosan készül belőle majd körömcipő is, ami olcsóbb modell lesz, lévén, nem kell hozzá annyi anyag. Én biztosan kihagyom, mert nem szeretem a szőröket. Meg a pasijaim se, nehogy már megfulladjanak nyalakodás közben.

 

A kislábujj fontos szerepet játszik, ellenőrzi, hogy minden bútor a helyén van-e.