Peep show avagy leskelődjünk

A kukkolás során a meztelen, vetkőző vagy éppen szexuális tevékenységet végző személyek kifigyelése, meglesése váltja ki az izgalmat, melyet önkielégítés követ. A kukkoló passzív szemlélője az aktív szereplőknek. Távcsővel, megleséssel, korszerű technikákkal élik ki vágyaikat, például a strandon, a női zuhanyozókban, nyilvános wc-k falán. Erőszakot nem igazán követnek el, hiszen nem a megfigyelt személlyel való szexuális aktus, hanem maga a leselkedés az, ami izgatólag hat. A peep show-k eme eltévelyedésre épülnek.  

img_5491.JPG

Kutyuskát soha nem hozta izgalomba, hogy megleshetik, sőt, éppen az ellenkezője, betegesen irtózik a paparazzóktól, retteg, hogy bármilyen anyag felkerül róla a netre, ezért filmezni sem hajlandó magunkat szex közben. Megismerkedésünk elején gyakran szeretkeztünk a nappalija tágas kanapéján, egyszerűen, mert ott kapott el minket a vágy, meg jó pozíciókat lehetett felvenni. Óriási, faltól falig ablakai voltak a szobának, de mivel az ötödiken lakott, alatta pedig egy kétszer három sávos, nagyon forgalmas főutca húzódott, nem mindig törődtünk a zsaluk becsukásával. Egészen addig, míg egyszer egy álló pozíciónál észrevette, hogy a szemközti ház ablakán is szét van húzva a függöny, és egy meztelen öregúr távcsővel mered ránk. Gondolom, mása is meredezett, nem csupán a gukkerja. Ellenőrizni nem tudtam, mert Kutyuska óriási káromkodások közepette azonnal bezárta a zsalukat és nem dugtunk többet a nappaliban. De később Kutyus többször látta az öreget távcsövével pásztázva a szomszédjait.

Persze az ellenkező oldal is izgató, a Kettes számút az dobta fel, ha megleshetik akció közben. Egy időben azt forszírozta, hogy vonjunk be egy harmadik személyt a szexbe, valamelyik haverját, aki csupán figyel minket a fotelből. Mondtam, aktív résztvevőnek jöhet, egyébként engem inkább feszélyez a jelenléte, mint izgat. Ha valaki titokban leselkedik, és nekem fogalmam sincs, ki az, rettentően beindít, de, hogy egy ismerős nyíltan vizslat, mint a majmokat az állatkertben, határozottan zavar. Amikor elárulta, melyik barátjára gondolt, az aktív részvételétől is elzárkóztam.

A Kettes számú nem változott meg, gyakran próbálkozott a közterületen való szexszel. Egyszer a sífelvonóban. Imádott síelni, mivel én gyűlölök, ezért ha magával vitt, igyekezett romantikus helyeket találni, ahol nyitott kandallóban ropog a tűz, meg a hegycsúcsokra látni a szaunából. A Rudolfshütte a néhai Habsburg trónörökös kedvenc menedékháza volt egykor, ma szállodaként üzemel, a világ végén. A parkoló a hegy közepénél található, innen csak felvonóval lehet felcipelni a cuccokat a recepcióra, az út odáig tizenhat perc legalább. Itt esett nekem a Kettes számú. Egyedül voltunk a kabinban, az előttünk vagy mögöttünk haladóból nem lehetett belátni, de a lefelé suhanóból könnyedén. Nekiszorított az ablaknak, arccal kifelé bámultam, lerángatta a farmeremet comb magasságig, aztán gyorsan betette a farkát. Mivel nedves voltam, könnyen sikerült, el is ment a táv kétharmadánál. Nekem csak előjáték volt, mert ebben a pozícióban nem éreztem igazán mélyen. Ráadásul attól tartottam, hogy az utolsó állomáson már vár ránk a rendőrség, az osztrákok annyira prűdek és vaskalaposak, simán feljelentenek közszemérem-sértésért. Megérkezésünkkor azonban csak a londiner került elő, úgy látszik, nem vágtam elég pornó színészes arcot, nem tudom megjátszani az élvezetet, mint ahogy semmi egyebet.

Svájcban, ahol a negyvenes évek óta legális a prostitúció, szex fülkéket állítottak fel. Tulajdonképpen olyan, mint egy kerti garázs, autóval bejárhatsz, magadra zárod az ajtót. Még csak nem is muszáj a kocsiban szexelned, a helyiségbe beszereltek egy padot is. Ötszázhatvanmillió Forint körüli összeget költött rá a zürichi önkormányzat, így akarta eltakarítani a szexmunkás lányokat a folyópartról, és kicsi, ellenőrizhető területre szorítani a vigalmi negyedet. A fülkék rendkívül felkapottak, állandóan zsúfoltak. Gyanítom, hozzájárul a népszerűségéhez, hogy a falai vékony pozdorja lapokból készültek, bárki hallhatja, vagy kilesheti a szomszédjait.

 

Ahol fát vágnak, fűrészpor is van, ahol szexelnek, nyögés hallatszik.