Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexturista

2018.aug.11.
Írta: Szőcs Henriette komment

Tanmese a vásárlásról, avagy pláza, Cica!

Tegyük fel, hogy a Távol-Keleten a marketingesek kitalálnak végre egy igazán egyedi turistacsalogató attrakciót, ami sokkal nagyobb dobás, mint a legmagasabb épület, amit aztán persze mindig überelnek máshol pár centivel, mint a Forma-1 World, ami bárhol a világon látogatható, vagy mint a Louvre, ahova a párizsi eredetiből hordják a korábban gondosan becsomagolt, elraktározott selejtet. Felépítenek egy csupa márvány és üveg, csillogóan tiszta, hófehér, jéghidegre lehűtött plázát, ahol minden szint másfelé forog, azonban nem az épület a lényeg, hanem az eladásra kínált termék.

 9610709_m.jpg

Tovább

Kedvence

a szultánnak egy padlizsánköret elnevezése, ami egyszerűen elkészíthető némi darált marhahúsból meg grillezett, kockára vágott padlizsánból. Persze egyáltalán nem biztos, hogy az összes padisah szívesen ette ezt az ételt, de kedvenc rabszolganője mindegyiknek volt. Az oszmán uralkodók ágyasai közül azok a háremhölgyek, akik jól teljesítettek az ágyban, kellően kívánatosak voltak, akiket többször is kéretett a szultán éjszakára, kivételezetté váltak. Elhagyhatták a közös hálótermet, saját szobát rendeztek be nekik, amihez cseléd is járt. Az én kedvencem a világ legszexibb nagypapája, Kutyuska, aki nem csupán az ágyamat, de a szívemet is elfoglalja. Néha. 

37779448_m.jpg

Tovább

Sellőlányok pedig vannak, az unikornisok mondták nekem.

Ha viszont találkozhatunk szirénekkel, akkor biztosan boldog, házas punci is létezik. Amit rendszeresen új Palmer’s bugyiba burkol a kedves férjura, majd hetente minimum ötször cafatokra szaggatja a pókhálószerű csipkét. A házas puncit nem kínozzák holmi spirálokkal, meg elviselhetetlenül kemény, maximum kicsi, ázsiai farkat nem zavaró hüvelygyűrűkkel, vagy nem mérgezik antibébi tablettákkal, harminchárom éven keresztül. Aminek hatóanyaga aztán bekerül a Föld vízhálózatába, és impotenssé teszi a körülöttünk élő hímnemű egyedeket. A házas punci annyi gyermeket fogan és szül, amennyit a férj csak szeretne, amennyit el tud tartani, esetleg következményként finanszírozza az asszony vaginaszűkítését.

46451557_m.jpg

Tovább

A jó katolikusok úgy párzanak, mint a nyulak?

Általában azt hiszik, hogy jó katolikusként úgy kell viselkednünk, mint a nyulaknak. Ezzel a kijelentésével Ferenc pápa magára haragította a nyúltenyésztők tanácsát. Szerintük a házinyulaknak valójában visszafogott szexuális életük van, inkább a vadnyulak párosodnak sokat. Ugyanis a mezei nyulak tavasszal meghatározott helyeken gyülekeznek. A hímek itt fel-alá kergetik a nőstényeket, néha akár nyolcan is vad hajszában száguldoznak egymás után, keresztül a szántóföldön. Az egymást üldöző nyulak se látnak, se hallanak. Úgy látszik, ez a hír elkerülte az állandóan a neten lógó dubaji Ámítástechnikus figyelmét. Kár, mert ha nem molesztálja a nyulakat, talán nem hagyom faképnél a Buddha Hotel bejáratánál. Ott ért véget a monológja, melyben kifejtette, a szexhez nem kell ész, hiszen az afrikaiak is basznak, mint a nyulak.

ugralo-nyulak.jpg

Tovább
Címkék: szex

A szexturista és a szoknya alatti bújócskázás

A combfixeket általában nyolc-tíz centi széles, elasztikus csipke szegélyezi. Tulajdonképpen egy vastag szilikon csík, ami a bőrhöz szorítja a csipkét, és a harisnya a derékra csatolandó tartó nélkül is a helyén marad. A téli harisnyát, amit az isztambuli út előtt vettem, dupla, tizenöt centis pánt tartotta volna. Mert már gyakorlatilag a taxiban elhagytam, ültömben felpöndörödött a gumi, mikor kiszálltam, a bal combomon lifegett, mint egy szakadt, bánatos vitorla. Szerencsére volt nálam egy normál harisnyanadrág, gyorsan kicseréltem.

erotica-szexturista.jpg

Tovább

A szexturista Valentin napja

Minden a szürkével van tele, létezik már madárváltozatban, felépítették a sztorit legóból, és az összes olcsó vagy drága fehérneműcég piacra dobott egy-egy kollekciót, lásd Tesco vagy Agent Provocature. Pedig ennek a nőnek fogalma sincs a szexről, hát még a BDSM-ről. Nekem kellett volna megírnom, én legalább próbáltam, van saját tapasztalatom. A szex mocskos, nedves, pina- és faszszagú.

marcjacobs_zana_bayne_valentine_collection_1.jpg

Tovább
Címkék: szex, marokkó, bdsm

A szex nyolcvan felett

Erről olvastam a neten, a szexről nyolcvan felett. Felmérések szerint a férfiak nyolcvan, a nők hatvan százaléka szeretkezik ebben a korban. A nemi szervek – ellentétben a többivel – általában jobban bírják az öregedést, és ha az idős hölgy vagy úr fiatalon szerette a szerelmeskedést, akkor azt később is igényelni fogja, állította a szexológus. Csupán a test öregszik meg, a lélek és az elme nem, a vágyak ugyanazok maradnak, akkor miért lenne gusztustalan, a ráncok miatt?

erotic_kane_by_giangix70-d53xx56.jpg

Tovább

Mi kerül a szexturista listájára?

Listákat készítek, például utazás előtt vagy bevásárláskor. Felírom, mit kell vennem, kipipálom, amit sikerült beszereznem. Amit megvettem, betettem a bőröndbe, áthúzom. Aztán csinálok még egy lajstromot azokról a holmikról, amit csak utolsó pillanatban pakolhatok be a táskámba, mivel állandóan használom őket. Ezt narancssárga cédulával ragasztom fel a koffer oldalára. A ragacs nem tapad rendesen a recés anyagon, a tapétára vagy a földre hullik a cédula. Ilyenkor kétségbeesetten kutakodom a táskában, mire meglelem. Pedig a sminkcuccaim és a telefontöltőm sohasem felejtem otthon, mindig magamnál tartom, ezek állnak a sárga cetlin. Szóval a listázás már kényszeres nálam.

hennessy-girls.jpg

Tovább