Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexturista

2018.dec.05.
Írta: Szőcs Henriette komment

129 módja a férjfogásnak

Ezerkilencszázötvennyolcban az amerikai McCall’s magazin megjelentetett egy mellékletet, százhuszonkilenc tanáccsal, hogyan szerezzenek a nők férjet maguknak. Ugyan a második világháború ideje alatt meglehetősen sok nő munkát vállalt, de az ötvenes évek Amerikájában egy nő számára még fő életcél a megházasodás, egy boldog család alapítása lehetett, így a lap melléklete akkoriban hiánypótló volt. Gondosan kiválasztottak egy tizenhat főből álló csoportot, az érettségük, a tapasztalatuk és a józan ítélőképességük alapján. A tanácsadók között volt dalszövegíró (bizonyára józan életet élt a showbizniszben), légi utaskísérő (közhelyszerűen hűtlenek), házassági tanácsadó, nyomozó, pszichológus (az biztos, hogy a három utolsó kategória rengeteg családi problémát ismert), bankár, agglegény és feleség. Érdekes, hogy megfelelő hajadont és férjet nem találtak a csoportba.

img_1188.JPG

Tovább

Peep show avagy leskelődjünk

A kukkolás során a meztelen, vetkőző vagy éppen szexuális tevékenységet végző személyek kifigyelése, meglesése váltja ki az izgalmat, melyet önkielégítés követ. A kukkoló passzív szemlélője az aktív szereplőknek. Távcsővel, megleséssel, korszerű technikákkal élik ki vágyaikat, például a strandon, a női zuhanyozókban, nyilvános wc-k falán. Erőszakot nem igazán követnek el, hiszen nem a megfigyelt személlyel való szexuális aktus, hanem maga a leselkedés az, ami izgatólag hat. A peep show-k eme eltévelyedésre épülnek.  

img_5491.JPG

Tovább

Olcsó bélszín híg leve

A randevú szó francia eredetű, jelentése találkozó, találka, leegyeztetett időpont. Franciaországban bármilyen találkozót értenek alatta, magyarul a randevút inkább négyszemközti, bizalmas, általában romantikus töltetű dologra használjuk, üzleti megbeszélésre semmiképp. Az más kérdés, hogy a tárgyalások gyakorta végződnek intim együttlétben.

img_0876.jpg

Tovább

Bőrsarok

A cipő a lábbelik egyik fajtája. Alapvető feladata az emberi láb védelme a külvilág hatásaival szemben. Meglehetősen sok változata alakult ki a rendeltetésük és a viselő társadalmi szerepének függvényében. A felsőrészek anyaga, szabása, színe, a női cipőknél sokkal bőségesebb, mint a férfi lábbeliknél. A női lábbelik választékát bővíti a sarok mérete, és a talphoz való rögzítése. Sarkuk lehet sima vagy magas – az utóbbit a nyugati társadalmak a nőies öltözködés egyik jelképének tartják.

borsarok.jpg

Tovább

Mocskos anyagiak

 A szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értékben kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére. A játék célja az esemény kimenetelének eltalálása és további pénz nyerése. Ide tartozik a lottó, a kenó, különböző sorsjegyek, a kaszinójátékok és az Egyesült Államokban népszerű bingó, valamint a sportfogadás, például a totó vagy a lóverseny is. Nagy-Britanniában imádnak a népek fogadni, meg lehet tippelni például, mi lesz Harry herceg születendő gyermekének neme, neve, és vajon mennyi idő után hagyja el őt Meghan Markle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

 

Tovább

A madám és a kurtizánok kedvenc törpéje

A madám a bordélyház tulajdonosa, vezetője. Szalonjában elbeszélget a betérő férfiakkal, szórakoztatja őket, információkat gyűjt, amelyeket később felhasznál vagy eltitkol, érdekei szerint. Kiválasztja és képzi, ellenőrzi a neki dolgozó prostituáltakat, beszerzi a szükséges engedélyeket, gondoskodik az orvosi ellátásukról.

53115230_m.jpg

Tovább

Az aranyásó lányok tízparancsolata

Az instagram új sztárja egy orosz lány, Anna Bey, aki bevallottan a férfifogás specialistája, természetesen a gazdagoké. A bőség iskolája néven futó oldalán mini onlájn kurzusokat lehet venni az ember lányának, hogy aztán tudással kellőképpen felfegyverkezve megfelelően tehetős pasira tegyen szert. Az biztos, hogy Anna bevétele jelentősen növekszik, hiszen olyan fogásokat is bevet újabb követők megszerzésére, mint egy Louis Vuitton Neverful táska kisorsolása. Nem tudom, mennyire van szüksége erre a pénzkereseti forrásra, mivel milliomos barátja van, persze, lehet, hogy már a jövőre gondol, hiszen mindig jönnek fiatalabb és szebb lányok, bár ő maga mindent elkövet a siker érdekében, lefogyott és megműtette az orrát. (Legalább is ennyit ismer be.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anna Bey - School of Affluence (@schoolofaffluence) által megosztott bejegyzés,

 

Instagram oldala tele van fotókkal, azokról a csodálatos, luxus helyekről, ahol megfordult. Anna tanácsainak lényege, hogy járj gyakran gazdagok látogatta klubokba, borkóstolókra, és lehetőleg előtte vegyél részt egy sommelier kurzuson, hogy kellőképpen lenyűgözd a kiválasztott személyt. A gondom csak annyi ezekkel az ötletekkel, hogy meglehetősen nagy befektetést kívánnak (megfelelő, márkás ruhák beszerzése, belépőjegyek finanszírozása, a pult támasztása közben elfogyasztott koktélok költsége, satöbbi) és nincs garancia, mennyi idő múlva és egyáltalán megtérülnek-e. Rövid idő alatt kell eldönteni, melyik férfi alkalmas a becserkészésre, kideríteni, vajon egyedül van-e a jelölt (esetleg az aktuális nője éppen az orrát púderezi a mosdóban), gyorsan és lehengerlően kell lecsapni rá, mielőtt egy másik aranyásó teszi ezt meg helyettünk.

 

Én jobb módszert ajánlok, egyelőre teljesen ingyen adom a tanácsokat, később megfontolom a személyes konzultáció lehetőségét. Szóval, inkább maradj a társkeresőnél, mert ott több időd van dönteni, válogathatsz kedvedre, és ha félremegy a dolog, bármikor könnyedén kihátrálhatsz. Ha elutazol valamelyik reményteli jelölttel, három-négy nap alatt kiderül, ténylegesen annyira gazdag-e, vagy csak mesedélutánt tartott, és a főnöke javait használja és élvezi. Ha tényleg gazdag, hajlandó-e veled megosztani, vagy egy smucig dög. És egyáltalán, elviselhető-e. Ha félreismerted, akkor csak egy hosszú hétvégédet áldoztad rá, nem hosszú éveket, a fél fiatalságod.

 

  1. Mindig nálad jóval idősebb pasit válassz. Ők értékelni fogják a fiatalságodat, feszes bőrödet és az energiádat, hogy sosem fáj a fejed és nem menstruálsz két hétig. És van már annyi eszük, hogy nem csupán a két szép szemükért vagy velük, és ezt van is miből honorálniuk, megkeresték a rávalót az évek során. Rendben, például James Bond fiatalabb volt nálam öt évvel, és szeretett elhalmozni drága ajándékokkal, de a kivétel csak erősíti a szabályt. Hosszabb ideig viszont Doki szeretője voltam, (tizenkét év a javamra) és a nyolc évvel idősebb Kutyuska neje vagyok.
  2. A pasi legyen ronda. Na, jó, egy fokkal szebb az ördögnél. Soha ne a modell külsejű, sármos férfiak képén akadjon meg a szemed, az összes escort lány ezt teszi, könnyebb együtt lenni egy kellemes külsejű férfival. Azonban adoniszunk rengeteg üzenetet kap, könnyen elsiklik a miénk felett, vagy nem érdekli, ha elveszít, hosszú a várólistája, azonnal pótolhat. A csúnya fiúk kevés levelet kapnak, de nekik is van szívük. De még mennyire!
  3. Figyeld a kezét. Megcsillan-e jegygyűrű az ujján? Ha igen, ne menekülj hanyatt homlok, a nős férfiak sokkal nagylelkűbbek. Persze, ha férjhez szeretnél menni, akkor az más tészta, de nincs legyőzhetetlen akadály.
  4. Gondosan nézd végig a fotóit, azokat is, amelyeket privátban küldött neked. Egy valóban gazdag, jómódban nevelkedett ember ritkán hivalkodik a vagyonával, de azért egy értékes óra megcsillan a kezén. Pénzről árulkodnak a drága kocsik, a trendi bárok és éttermek, ahol megfordul, a lakásának berendezése. De vigyázz, a kép legyen kerek, mindenből próbáld meg összeszedni a legjobbat, lehet bérelni egy autót különleges alkalomra, a vacsora lehet céges parti, a lakás pedig a barátjáé. Sok apró luxuscikk együttesen azonban nem lehet véletlen. Maximum, ha az illető egy nálad is profibb, dzsigoló.
  5. Hagyd, hogy ő válassza ki az utazás helyét. Nagyon kedves, hogy meg akar látogatni a városodban, de ilyenkor csak egy ingyen idegenvezetőre van szüksége. Te meg nem egy gyakornoki pozícióra vágysz, ugye? Tegyen csak erőfeszítéseket, szervezzen, foglaljon. Miért utaznál hozzá Berlinbe, ha ő Mykonoszra szeretne meghívni?

+1. Nagy számok törvénye. Minél több pasival ismerkedsz meg, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyikkel összejön az álmod, csupán némi ügyes szervezést és gondos időbeosztást kíván, kalandra fel!

 

Sokan szeretnének gyémántok lenni, de kevesen szeretnének csiszolódni.

Karácsony extrákkal

Az utóbbi években általában elutaztunk a gyerekemmel karácsonykor. Egyszerűen elegünk lett abból, hogy itthon az evésen és az unatkozáson kívül mást nem lehet csinálni (ok, misére menni esetleg) három napon keresztül. Először kipróbáltunk egy wellness szállót itthon, de továbbra is az evés maradt a középpontban, csak felturbózva. Így inkább külföldre megyünk, oda, ahol a lakosság nem keresztény, és süt a nap, legalább annyira, hogy rövid ujjúban lehessen kirándulni, akad a bakancs listánkon elég ilyen hely. Persze, a szeretteinket sem rövidítjük meg, tartunk előkarácsonyi vacsorát, és megajándékozzuk egymást. Érdekes, a Jézuska csomagjához mind az Egyes számú, mind a gyerek ragaszkodik, mintha huszonnegyedikén az ő megváltójuk is születne.

39641782_m.jpg

Tovább

Mit ne olvasson egy tisztességes feleség?

A Lady Chatterley szeretőjét tizenhárom-tizennégy évesen láttam először. Fogalmam sem volt, hogy miről szól a film, a cím alapján valami romantikus történetre számítottam. Egyszerű, minden pénteken este volt vetítés a kultúrházban, az összes mozit megnéztem, hát erre is elmentem. Szerencsére rendesen elsötétítettek, így senki sem láthatta, ahogyan elönti a pír az arcomat, majd lassan lekúszik a vörösség a nyakamon át a mellkasomra. Gyakorlatilag tátott szájjal bámultam az Oliver Mellorst játszó Nicholas Clayt, ahogyan pucéran fürdik az erdő közepén. Átéreztem a leskelődő lady izgalmát, ő a béna férje mellett a szex hiányától volt kiéhezve, én a kamaszkortól voltam túlfűtött. Korábban persze láttam már meztelen férfit, anyámék ágyneműtartóban rejtegetett Playboyaiban, meg néha a tévében, de az teljesen más volt, mint ez a sztriptíz. Az erdész lassan, aprólékos mozdulattal beszappanozta, lesikálta bőrének minden centiméterét, biztosan nagyon poros lett a favágástól, mert vagy öt percig tartott, majd leöntötte magát egy dézsa vízzel. A kamerával ráközelítettek, ahogyan a napbarnított combján lassan, cseppenként csordogál a víz. Ennyire gyönyörű testet még sohasem láttam.

41625011_m.jpg

Tovább

Péniszchip a modern erényöv

Én szép szeretőmet patak partra vitted,

Engem irégyelvén, lábárúl le-vetted,

Jókora répáját levesedbe tetted,

S rám haragszol, ki ezt ellenem vétetted.

Weöres Sándor

 

A megcsalást rettentően nehéz definiálni, mert mindenkinek más cselekedet jut róla eszébe. Nálam a megcsalás a bizalom teljes megrendülését jelenti a pasimban, amikor többet már semmit sem hiszek el neki, minden szavát kétségbe vonom, és már nem is érdekel, mi a magyarázat a történtekre.

 43044228_m.jpg

Tovább