5 jel, hogy a pasi többet akar barátságnál

(avagy valakinek ez még nem világos?)

Az egyik meghatározó, tutimegmondó, női magazin szerint az alábbi öt jelből tudhatod, hogy egy férfi barátkozni akar-e veled, vagy a bugyidba férkőzni. Azt hiszem, akinek ez a felsorolás újdonság, az igényli a bővebb magyarázatot is.

55661362_m.jpg

1. Pillants ide! A hosszan tartó, mély nézés az egyik leglényegesebb jel, hogy a férfi vonzódik a nőhöz.

Nos, egy frászt. A férfiak először a melled nézik meg, mikor bemutatkozáskor ott ringanak előttük, majd az asztalnál folytatják, legyen az üzleti tárgyalás, vagy csupán egy péntek esti koktélozás. A bankban a közjegyző tulajdonképpen a melleimhez beszélt. Ha meg előttük vonulsz be az irodába, a feneked bámulják.

2.Túl sok fizika! Ha ezek az érintések a szokásosnál tovább tartanak, vagy a másik fél túlságosan belelép az intim szféránkba, az már flörtölésnek számít.

Vagy zaklatásnak, ha a másik fél nem egyezik bele, nem hiszem, hogy egy idegen férfinak tapogatnia kellene egy nőt. Amennyire rajongok mindenféle testi érintkezésért, amit én kezdeményezek, annyira viszolygom a szokásosnál tovább tartó taperászásoktól, mint például a kezem simogatása fizetéskor, az apró visszaadásánál.

3. Mélyreható beszélgetések

Ez főként az iránti tudakozódás, művészi tökélyre fejlesztetted-e a mélytorok technikát, ha már mélyre hatoló, mert ő azt kedveli. Meg bevállalod-e a kedvenc pózait, például a hátsó kapus szexet, az az igazi élvezet, mert mélyre megy. Ő már nagyon régen vágyik rá, csak a felesége sosem hajlandó. Vagy melyik a kedvenc színed, na, nem azért, hogy ilyen színű virágot hoz majd a randira, csak, hogy tudja, milyen bugyit szaggat le rólad.

4. Árulkodó testbeszéd, amikor kigombolja kicsit az ingét a jelenlétedben, vagy igazgatja a haját, esetleg harapdálja a száját előtted.

Szájharapdálás engem inkább egy izguló, bizonytalan kisiskolásra emlékeztet, nem egy beindult csődörre. Több értelme van a nadrágját figyelni, mikor a boxerét igazgatja, mert ilyenkor feltárul a valós méret, és elkerülheted a kínos csalódásokat. Igazán feltalálhatnák már valami kitárulkozós fehérneműt a férfiak számára is, hogy fair legyen a helyzet, a skinny farmer nem megoldás, mert valójában összenyom. A nők dekoltázsa felfedi a valóságot, igaz, a push up melltartók javítanak az összképen, de azért a semmit nem lehet megemelni.

5. Bók cunami. Ha egy pasi teljesen odavan érted, senki mást nem lát rajtad kívül, és mindent tökéletesnek gondol rajtad.

Vagy nem, de minden esetre lehazudja a csillagokat is az égről, és pontosan azt mondja, amit hallani szeretnél. De miért is ne, kinek nedvesedik be a bugyija attól a szövegtől, hogy te sem vagy egy matyóhímzés, akárcsak ő maga. A Kettes számú szerint nekem, nos, tévedés.

 

Egy szó mint száz, minden férfi többet szeretne plátói barátságnál, az összes egy jó numerára vágyik, ahogyan a nők is. A nők hajat festetnek, gyantáztatnak, frizurát vasalnak, műszempillát ragasztanak, a férfiakat meg csak egy dolog érdekli, a nő segge.